Pamukkale Univ Muh Bilim Derg: 21 (9)
Cilt: 21  Sayı: 9 - 2015
Özetleri Göster | << Geri
PAMUKKALE GIDA SEMPOZYUMU III ÖZEL SAYISI
1.
Kapak-İçindekiler
Cover-Contents
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Sayfalar I - III

2.
Orta Nemli İncirlerde Depolama Sonrasında Pektin Metil Esteraz Aktivitesi Değişimi
Pectin Methyl Esterase Activity Change in Intermediate Moisture Sun-Dried Figs after Storage
Dilek Demirbüker Kavak, Ahmet Yemenicioğlu
doi: 10.5505/pajes.2015.33254  Sayfalar 386 - 389

3.
Kısmi Kurutma ile Zeytinlerin Acılıklarının Giderilmesi
Debittering of Olives by Semi Drying
Yasin Özdemir, Engin Güven, Aysun Öztürk
doi: 10.5505/pajes.2015.98159  Sayfalar 390 - 393

4.
Siyah Meyveli İncir Çeşitlerinin Kurutularak Değerlendirilmesi
Assessment of Black Fig Varieties as Dried
Ramazan Konak, İlknur Kösoğlu, Nilgün Tan, Hilmi Kocataş, Ahmet Yemenicioğlu
doi: 10.5505/pajes.2015.59455  Sayfalar 394 - 397

5.
Gıda Kurutulmasında Isı Pompalı Kurutucuların Kullanımı ve Elma Kurutmada Uygulanması
Usage of Heat Pump Dryer in Food Drying Process and Apple Drying Application
Gökhan Gürlek, Özay Akdemir, Ali Güngör
doi: 10.5505/pajes.2015.35761  Sayfalar 398 - 403

6.
Kurutma Sıcaklığının Üzüm Çekirdeklerinin Toplam Fenolik Madde İçeriği ve Antioksidan Kapasitesi Üzerine Etkisi
Influence of Drying Temperature on Total Phenolic Content And Antioxidant Capacity of Grape Seeds
Dilara Konuk, Figen Korel
doi: 10.5505/pajes.2015.65785  Sayfalar 404 - 407

7.
Gıdaların Kurutulmasında Ultrases Kullanımı
Application of Ultrasound in Food Drying
Senem Tüfekçi, Sami Gökhan Özkal
doi: 10.5505/pajes.2015.05902  Sayfalar 408 - 413

8.
Yarı-Kurutulmuş Meyve ve Sebzeler
Semi-Dried Fruits and Vegetables
Gamze Uysal Seçkin, Levent Taşeri
doi: 10.5505/pajes.2015.47560  Sayfalar 414 - 420

9.
Proteince Zenginleştirilmiş İzmir Gevreğinin Kuruma Davranışının İncelenmesi
The Determination of Drying Behavior of Enriched Izmir Gevrek with Protein
Gülsüm Merve Turkut, Hülya Çakmak, Şebnem Tavman
doi: 10.5505/pajes.2015.57615  Sayfalar 421 - 427

10.
Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Dried Yoghurts: Kurut and Kashk
Dilek Say, Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
doi: 10.5505/pajes.2015.47048  Sayfalar 428 - 432

11.
Pleurotus ostreatus’tan Mantar Tozu Üretiminde Kurutma İşleminin Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu
Optimization of Drying Process of Mushroom Powder Production from Pleurotus ostreatus using Response Surface Methodology
Nurcan Doğan, Cemhan Doğan, Sezen Bilgin, İbrahim Hayoğlu, Ömer Dağıstanlı
doi: 10.5505/pajes.2015.82957  Sayfalar 433 - 437

 
Creative Commons Lisansı
Bu dergi Creative Commons Al 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.


LookUs & Online Makale